Pages

Wednesday, January 25, 2012

Laporan Hasil Penilaian Program Alumni ISKANDAR

Baru-baru ini (Isnin, 23 Jan 2012) telah diadakan majlis '1st Anniversary ALUMNI ISKANDAR Gathering' bertempat di Johor Bahru. Seramai 18 orang ahli Alumni telah menyertai program tersebut.


Berikut merupakan hasil penilaian program yang dijalankan dikalangan barisan AJK & Ahli persatuan yang hadir;

1. Taaruf keseluruhan & sesi 'Ice breaking'
  • 47% kata sangat baik
  • 40% kata baik
  • 13% kata sederhana baik
2. Pengurusan AJK bertugas
  • 40% kata sangat baik
  • 33% kata baik
  • 27% kata sederhana baik
3. Makanan
  • 64% kata sangat baik
  • 36% kata baik
4. Lain-lain aktiviti
  • 33% kata sangat baik
  • 42% kata baik
  • 17% kata sederhana baik
  • 8% kata kurang baik
5. Keseluruhan Program
  • 38% kata sangat baik
  • 54% kata baik
  • 8% kata sederhana baik
6. Saya lebih suka dihubungi melalui : 

  • 43% pilih Facebook
  • 39% pilih Telefon
  • 17% pilih E-mail
Antara komen/cadangan yang diterima;
  1. Moga dapat tepati masa. Perancangan aktiviti diharap lebih tersusun lagi.
  2. Kalau boleh mula tepat pada masanya.
  3. Taaruf ok & mesra. Harap lebih ramai yang boleh menyertai program agar lebih meriah.
  4. Taaruf good walaupun sedikit yang datang tapi kami enjoy!
  5. Taaruf best! Makanan pun sedap!
  6. Pengurusan AJK bagus. Semua buat kerja tapi AJK tertinggi bekerja lebih keras. Well planned & good job!
  7. Keseluruhan program best!
  8. Saya setuju! saya setuju! saya suka!
  9. Jom pergi Broga Hill?? jomla jomla.
  10. Banyak makanan.
  11. Aktiviti seperti ini patut diadakan lebih kerap. Ahli Alumni yang lain perlu lebih aktif.
  12. Good job yaw!! Happening!
  13. Sesi berkenalan dan intro sedikit tentang alumni ini mesti ada la ye dan sesi tadi sangat ok!
  14. Rotate AJK yang bertugas so takde lah orang yang sama je buat kerja. Kesian sebab membebankan orang tu.
  15. This time buat potluck. ok gak tapi next time if ramai yang join buat buffet pun ok.
  16. Sebelum event, post somewhere untuk dapatkan cadangan aktiviti apa yang nak buat or join event yang dah ada kat sekolah.
  17. Keseluruhan : boleh even better from time to time. Cari maklumat dari sekolah lain.
Segala komen dan cadangan anda adalah sangat kami hargai. InsyaAllah kami barisan AJK ALUMNI Iskandar akan cuba memperbaiki segala kekurangan dan cuba menambah baik lagi pengurusan aktiviti dari semasa ke semasa. Teruskan menyokong kami! 

Sekian, terima kasih.

2 comments:

benqz hilmi said...

Tahun ni, 2013 takde buat ke perjumpaan?

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)